Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Mediji Vijesti Državna Politika - Najjača Religija Na Svijetu: Globalno Buđenje

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
roman

Sloboda, neki ljudi još uvijek pretpostavljaju da je imaju, neke za nju boli briga, neki su umrli za nju. Stoji činjenica da nikoga ne oduševljava suprotnost slobodi - ropstvo. Običnom normalnom čovjeku nisu potrebne složene definicije slobode da bi je znao prepoznati. Sloboda se instinktivno osjeća iznutra. Najbolji dio slobode nije sloboda od restrikcija, već sloboda činjenja pravih stvari. Koliko je ograničenja, zabrana i prinuda u našem životu normalno, a kada situacija prelazi u ubijanje gušenjem? Da li zbilja moramo žrtvovati naše slobode zbog nekih "svetih" vlada? Jesu li pojedinačni interesi nevažni u odnosu na državne interese? Navodno bi nas vlade trebale štititi. Koliko su nas vlade štitile od sveg zla koje nas je pogodilo samo kroz posljednje 2-3 godine? Vlade imaju sredstva da nas zaštite, ali jesu li ih upotrijebile? Koga su vlade štitile? Moramo biti realni u našim očekivanjima, vuk ne može postati janje, koliku slobodu izbora nam pruža savršeno programirani novi svijet u kojem su naše vlade zakonom nametnule novi model građanskog ponašanja?

Kojeg smisla ima kupiti 9 telefona, 7 frižidera i 5 automobila da bi spasili koje radno mjesto i time produžili tragičnu agoniju za narednih mjesec dana? Novi svijet je mračna vizija budućnosti u kojoj su radnici od rođenja programirani obavljati ropski rad za svjetsku diktaturu. Još zastrašujuće, radnici su programirani da vole svoje ropstvo.Elita s vrha piramide je zbog vlastitih interesa i u vlastitu korist oduvijek nastojala kontrolirati populaciju i pojedince. Nije bitno da li je politički sustav fašizam, komunizam, socijalizam ili demokracija, elita uvijek traži vlast, moć i kontrolu, to je svojstveno za svaki sustav upravljanja. Danas vrh piramide posjeduje skoro cjelokupno svjetsko bogatstvo, dok je dno piramide ostalo gotovo bez ičeg. Nešto je trulo u državi Danskoj... demokracija robova...

Prvo smo izumili banke koje jedu države, a sada vlade te iste banke spašavaju od propasti kako bi do kraja uništili države, to više nije ekonomija, to je crna magija!

Nama više ne trebaju reforme, nama je hitno potrebna revolucija! Ne smijemo više uzalud gubiti vrijeme, trebamo promijeniti kompletan sustav, onome kome to do sada nije postalo jasno više ne vrijedi ni objašnjavati, Bog je rekao da za dobrobit čovječanstva glupani moraju umrijeti, svi do posljednjeg... Evo kratki popis onoga što smo već podnosili bez da smo imalo ozbiljnije protestirali: Epidemija bolesti koje se mogu unaprijed spriječiti; trovanje našeg zraka, vode i hrane, uključujući i majčino mlijeko; masovno uništavanje biljnog i životinjskog svijeta; svjetske ekonomije nisu nacije nego korporacije; laži najgore vrste od najnižeg do najvišeg nivoa; najveća populacija robijaša u galaksiji; kontrola javne imovine u privatnim rukama; jasno kršenje naših građanskih sloboda; prenapuhani vojni proračuni, unilateralne vojne intervencije, masovni ratni zločini počinjeni u naše ime, legalizacija mučenja; i tako dalje, i tako dalje,... do kada ćemo podnositi ovakvu situaciju prije izravne reakcije? Kada ćemo se odlučiti da se manje bojimo policije od koje uopće ne bi prije svega niti trebali imati straha jer je ona tu da nas štiti; od toga da okovani psihičkim i fizičkim lancima živimo umirući u svijetu bez stabala, bez pitke vode i obradive zemlje?

Ne bojimo se valjda saznanja da je većina onoga što su nas naučili pogrešno i nebitno? Ne strahujemo valjda od toga da svi možemo postati bolji, pravedniji, pošteniji i bogatiji, ne bojimo se valjda saznanja da kao društvena zajednica možemo napredovati prema stvarnom progresu bez ikakvih limita?

Pažnja, pažnja, daje se na znanje, daje se na znanje, upravo zaživljuje novi i jedinstveni razvoj u ljudskoj povijesti koji se odvija širom svijeta, bez presedana i po pitanju dosega i po pitanju volumena, koji je ujedno i najveća prijetnja za sve globalne strukture vlasti: "Globalno političko buđenje".
Po prvi put u povijesti je gotovo cijelo čovječanstvo politički aktivno, politički svjesno i politički interaktivno.
Globalni aktivizam je u svijetu unakaženom ožiljcima sjećanja na kolonijalne i imperijalne dominacije pokrenuo zahtjevni val za kulturno poštovanje i novu ekonomiju.
U suštini, ovo masivno globalno političko buđenje predstavlja najteži i najveći izazov za organizatore globalizacije i moćnike globalne političke ekonomije koji su zaposjeli upravljačke fotelje nacionalnih država, multinacionalnih korporacija i banaka, središnjih banaka, međunarodnih organizacija, vojne, obavještajne, medijske i akademske institucije.

Do prije samo nekoliko godina, tko je mogao i pomisliti da će postojanje Bilderberg Grupe uskoro biti obznanjeno na stotinama tisuća web stranica i blogova?
Tko je mogao očekivati grmljavinu poput ove što je zaparala ovogodišnju Konferenciju Bilderberg Kluba u Španiji?

Glavni izazov našeg vremena ne predstavlja globalni terorizam već intenziviranje turbulencija uzrokovanih fenomenom globalnog političkog buđenja, to je buđenje masovno i politički radikalno.

U cijeloj ljudskoj povijesti, nikada potencijal i odjek ljudskog djelovanja i ljudskih ideja nije bio toliko monumentalan.

Iznenada, neočekivano, globalna elita se suočila sa stvarnošću pokušaja dominiranja populacijom koja je sve svjesnija na globalnom nivou.
Stanovništvo podvrgnuto dominaciji i opresiji u Africi je postalo svjesno da je stanovništvo na Bliskom istoku podvrgnuto istim oblicima dominacije, baš kao i ono u Amerikama i Aziji ili Europi, svi su oni spoznali da njima dominira jedna te ista globalna struktura vlasti.
I tu je ključ svega, ne samo da je buđenje globalno po dosegu, ono je globalno i u samoj svojoj prirodi, ono stvara unutar pojedinca svijest o globalnim uvjetima, tako da je globalno buđenje rastući fenomen kako u vanjskom okruženju, tako i unutarnjoj psihologiji.

Ova nova stvarnost u svijetu, uz činjenicu da svjetska populacija nikad nije bilo toliko brojna, predstavlja izazov eliti koja želi dominirati ljudima diljem svijeta, a koji su se probudili i postali svjesni stvarnosti društvenih nejednakosti, rata, siromaštva, eksploatacije, nepoštovanja, imperijalizma i dominacije. To konkretno znači da će ova populacija ekonomski, politički, socijalno, psihološki i duhovno rasti u sve veće suprotstavljanje idejama, ciljevima i kontroli elite.
Dakle, iz perspektive globalne oligarhije, jedina metoda za nametanje diktature i kontrole nad ovim jedinstvenim ljudskim stanjem u povijesti je organizirani kaos kroz gospodarske krize, ratove i što brže širenje i institucionaliziranje globalne diktature uz pomoć znanstevnih ustanova. Naše djelovanje je njihov najveći strah, a naš strah je njihova jedina nada.

Početkom 21 vijeka, na površinu je isplivala činjenica da je odvojenost religije i države, uklanjanje svih tragova vjerskih učenja iz javnog života jedna velika prevara golemih razmjera. Zašto?
Zato jer ne postoji odvojenost religije i države, ispostavilo se da je država najjača religija na svijetu čiji je osnovni cilj preko vlade kao glasnogovornika sebi priskrbiti ekskluzivno pravo na propagiranje njene otrovne doktrine.

Ovu činjenicu je veoma lako potvrditi u bezbroj primjera, evo i jednog od njih:

- U lipnju 2010 godine, Predsjednica hrvatske vlade Jadranka Kosor je u Saboru predstavila prijedloge dopune Izvorišnih osnova Ustava formulacijom o pobjedi hrvatskih branitelja u pravednom, legitimnom i oslobodilačkom Domovinskom ratu, u skladu sa saborskom Deklaracijom o Domovinskom ratu.
Nema tog rata u povijesti na pozivanje u koji osnovni cilj nije bio obećanje o boljem sutra. Ratovi se vode od kada je čovjeka, a aktualna svjetska kriza u kojoj čovječanstvo doživljava poraze na svim frontovima, prvenstveno kroz financijski, politički, moralni i kulturni bankrot, nedvojbeno je apsolutno 100% siguran dokaz da su sva masovna krvoprolića kroz historiju bila uzaludna.
U hrvatskom slučaju, obećanje o boljem sutra je nedvosmisleno značilo prihvaćanje "Zapadnog" načina života i uvođenje istoimenih brojnih novih standarda.
Već nakon samo par godina od "Velike pobjede" izvojevanje u jednom od najvećih krvoprolića na ovim prostorima, potpuno nedvojbeno je ispalo da su se oni koji su učestvovali u njenom ostvarenju borili zbog toga da bi, svjesno ili nesvjesno, direktno ili indirektno omogućili najveću pljačku društvene i privatne imovine koju je historija na ovim prostorima ikad zabilježila, da bi istrgli politički i monetarni suverenitet iz narodnih ruku, te da bi cjelokupno stanovništvo kroz enormno financijsko zaduženje doveli u podređeni položaj identičan onome u odnosu između gospodara i robova u dalekoj prošlosti.

Glasnogovornica najjače religije na svijetu, Jadranka Kosor, u propagiranju ove otrovne doktrine, navela je da je povijesna činjenica to da nisu svi građani branili domovinu, da nisu svi imali hrabrosti, mudrosti i odlučnosti ustati na obranu.

Danas i ptice na granama cvrkuću kako je najlakše zavaditi, a onda vladati, no postoje neka neslaganja oko točne definicije što je to ateizam. Bez uplitanja u duboku filozofiju, ja imam svoju viziju toga što bi ateizam trebao predstavljati, i nju ću pokušati predstaviti što kraće i shvatljivije mogu: "Premijerko Jadranka Kosor, ima i onih koji nisu učestvovali u ovom nepotrebnom i sasvim beskorisnom velikom prolijevanju nedužne krvi u svrhu ostvarenja prljavih ciljeva svjetskih moćnika iz jednostavnog razloga što nisu bili ni glupi, ni naivni".

- Za globalno političko buđenje čovječanstva najviše treba zahvaliti Internetu. Hrvatski web prostor, isto kao i sav ostali prostor, zaražen je virusima (prvenstveno cenzuri) koji su zahvatili sve vitalne dijelove organizma. Za sitan novac, sluge najjače religije na svijetu, one državne, mijenjaju rezultate anketa, utječu na javno mnijenje, potkopavaju i sahranjuju svaku alternativnu misao i ideju. Ni krema nad hrvatskim kremama, grupni blog "pollitika.com" koji je 2009 godine nagrađen prestižnom nagradom "Najboljih 10 koji mijenjaju svijet politike na internetu" što je dodjeljuje Svjetski Demokratski Forum za doprinos promicanju demokracije i politike na internetu; nije ostala imuna na opasnu zarazu čiji simptomi sada izbijaju na vidjelo u punom sjaju. Problem je još davno pojasnio tiranin bivšeg Sovjetskog Saveza, Staljin: "Nije važan onaj koji glasuje, važan je onaj koji broji glasove".

U članku pod naslovom "Poljski izbori i dolazak novog bankarskog guvernera - da li Poljska ide u propast tj. tamu...", korisnik 'Busola' je iznio na vidjelo neke velike kontroverze u novoj ekonomskoj politici Poljske, nedugo nakon što je gotovo cijelo državno vodstvo poginulo pod čudnim okolnostima u avionskoj nesreći nadomak ruskog aerodroma. Naime, bivši poljski državni vrh je tokom ove globalne ekonomske krize odbio uzeti nove kredite kod Međunarodnog Monetarnog Fonda, štoviše, Poljska je sasvim neočekivano ponudila MMF-u kredite ako za njima ova institucija ima potrebu. Novoizabrani predsjednik Poljske Središnje Banke, Marek Belka, inače prijašnji direktor europskog dijela MMF-a, međutim potpuno izokreće situaciju i u vrijeme tjedna žalosti uvaljuje Poljsku u najveći kreditni agnažman do tada, u iznosu od 20 milijardi dolara... i ponovno vraća poljski narod u dužničko ropstvo kakvom su izloženi većina naroda svijeta...

I sada se tu desila eksplozija propagandne doktrine najjače religije na svijetu, one državne, koju je korisnik 'beatrice12' ovako popratila, ujedno gotovo savršeno razotkrivajući ciljeve koje je globalna elita htjela ostvariti uvlačenjem ljudi sa ovih prostora, u kako ga Kosor naziva, rat za "oslobođenje":

"Halo! Ima li koga tamo!?
Pojedinci daju minuse dnevniku koji je smislen, pregledan, potkrijepljen, iznosi jasne stavove...
I ni jedne riječi komentara!
Kukavice kukavne.
Dok je u svijetu čin osobne i građanske hrabrosti danas istupati protiv svjetske mafiokracije, otkrivati njihove prljave poslove (vidi Wikileak i Julian Assange), i oprijeti se svim silama homicidu i svjetskom robovlasnišvu koje spremaju - dotle je kod nas još uvijek na snazi stara komunjarska titoistička metoda''prićuliti se i napasti iz zasjede'', a u međuvremenu samo pratiti u kom pravcu vjetar puše da se može što brže okrenuti kaput, i to koliko god puta treba i na koju god stranu zapuhalo.
Kukavelji kukavni! Gdje vam je, kada, u kojoj generaciji ishlapila čast, ponos i dostojanstvo?
Tko će vama pomoći, kada uskoro propadnu sve ''sheme ovoga svijeta'' ( monetarni sustavi, ''slobodna tržišta'', vojne smrtonosne igre i igračke, robovske 'industrije', imbecilna ''energetika'', itd)?
Jednom se mre, pa zar onda nije uzvišenije umrijeti viteški, a ne kao krpa za brisanje poda?
Ha, ''dečki''?"

 

S obzirom da je situacija kristalno jasna, kritična i tragična, jedina zagonetka s kojom se hrvatski narod prije ili kasnije mora suočiti, čim prije to bolje, je gdje nestade sva ona mudrost, hrabrost i odlučnost koje kao povijesna činjenica, kaže premijerka Kosor, čine temelj na kojem je prije nekoliko godina kroz borbu za slobodu, rođena ova društvena zajednica? Sve što netko može primjetiti gledajući naokolo, kako po Hrvatskoj, tako i po ostatku svijeta su tuga, depresija, tjeskoba, blesavost, bijes i izopačenost. Rješenje ove najveće hrvatske zagonetke je tu, ali ga je kao i sve drugo što je ravno pred očima uvijek najteže primjetiti: Nestade na istom onom mjestu gdje se u roku od nekoliko dana istopila i sva ona basnoslovna, takozvana "imovina" banaka u čiji ropski zagrljaj su nas najmudriji mudraci s ovih prostora, hrabro i bez trenutka oklijevanja šutnuli. Sada kad je svima postalo očigledno da je car ostao potpuno gol, bez gaća, kad za ispunjenje svih snova svih ljudi svijeta od kada postoji čovjeka, nisu potrebne puške, pištolji, bombe i prolijevanje krvi, sada kada je sve što je potrebno za istinsko bolje sutra sve žive prirode na ovom planetu jedna jedina slika posramljenog razgolićenog cara koja će brzinom munje obići cijeli globus, jednom jedinom, mudrom, hrabrom i odlučnom fotografu ni traga, ni glasa, sakrio se u mišju rupu.

Bez obzira na to bili vjernik ili ne, uskoro će svaki od nas sebi morati oko vrata objesiti mnoge križeve kao simbole klanjanja na koljenima najjačoj svjetskoj religiji, onoj državnoj. I neće se krenuti od tamo neke bezvezne Grčke, ili nekog lijevog Portugala, krenut će se od zemlje najzaduženijih europskih kućanstava, samim srcem Europske Unije, Njemačkom. Bez obzira na to htjeli ili ne prisustvovati misama, htjeli ili ne dati svoj prilog za širenje ove otrovne doktrine tamo gdje još nije uspjela zabosti svoje pandže, svi do zadnjeg, imali je ili ne, svetu televiziju, morat će od 2013 godine financirati državnu propagandu obaveznom pretplatom od 17.98 eura mjesečno, odluka je koju je demokratskim putem donio Vrhovni Vjerski Sabor 09 lipnja u Berlinu.

Situacija u kojoj se trenutno nalazi stado ovaca je veoma loša, a najgore tek dolazi. Ekološka katastrofa u Meksičkom zaljevu zbog morskih i zračnih struja svima prijeti još većim pogoršanjem teških uslova. Curenje nafte je i dalje nezaustavljivo, razlile su se već ogromne količine crnog zlata. Ne zna se više da li je more punije radijacije, kemikalija ili otrovnih plinova, umiru i biljni i životinjski svijet. I kiše su po okolnim područjima već počele sijati smrt.
Ono što se u stvari ovdje desilo, a tiče nas se svih, je da su na vidjelo izbile zapanjujuće sličnosti između financijskog sloma 2008-2010 i katastrofe koju je uzrokovala eksplozija naftne platforme British Petroleuma - Deepwater Horizon u Meksičkom Zaljevu.
Glavni cilj najjače religije na svijetu, one državne, je sakriti činjenice i pravu istinu od šire populacije.

Riječki glazbenici iz sastava Let3 su ubrzo nakon oslobođenja Hrvatske svim hrvatskim građanima donirali "Babin Kurac".
Iako su razvoj događaja točno pogodili, u ono vrijeme im nije bilo niti na kraj pameti kolike bi razmjere mogle poprimiti posljedice.

 

 

 

Penis i kurac su u osnovi ista stvar, ali ako netko želi prosvjedovati, onda to može učiniti samo koristeći se svojim ili tuđim kurcem.
Ruski umjetnik iz Moskve, Leonid Nikolayev je u znak protesta protiv Svjetskog Gulaga onome što su nekad predvidjeli riječki rokeri dao pravu dimenziju kroz najveći kurac u erekciji na svijetu dugačak 65 metara, pravo nasuprot zgrade Ruske Federalne Sigurnosne Službe (nasljednik starog sovjetskog KGB-a).

 

 You need to a flashplayer enabled browser to view this video

 

Po katoličkoj vjeri, Isus vječno živi u svakome od nas. Bez obzira na to, nitko od 7 milijardi Isusa ne može dodirom ruke liječiti, zaustavljati oluje, stvarati hranu iz ničega, hodati po površini vode. U državnoj religiji, država živi u svakome od nas. Pa opet, nitko od 7 milijardi državljana nije u stanju činiti čuda koja čini država. I jedan i drugi Vrhovni Vjerski Sabor, okoristili su se i okitili zlatom i draguljima na štetu poniznih.

Centralne banke i centralni bankari su u krizi, sve su države svijeta u bankrotu, ali niti jednoj od njih ne smije biti dozvoljeno proglasiti bankrot jer bi se time cijelim svijetom proširila svijest da su prevarom nametnute lažne, preteške financijske obveze samo mentalne naravi što bi naravno u roku od odmah dovelo do oslobađanja čovječanstva od dužničkog ropstva koje se kao nepremostiva prepreka ispriječilo na svakom putu logike i razumnog razmišljanja usmjerenih prema boljem sutra.
Sva moć kontrole tržišta i stvaranja inflacije i deflacije leži u središnjim bankama. Političari ne stvaraju monetarnu politiku, to je zadaća središnjih banaka, na političarima je da građanstvu daju obećanja. Političari rade onako kako im se naredi. S vremena na vrijeme im se unaprijed dojavi gdje će se pojaviti ekonomska bol, ali je novac koji primaju toliko dobar da su s time naučiti živjeti bez opterećenja i grižnje savjesti.
Ovaj put je šteta međutim toliko velika da su središnje banke bila prisiljene monetizirati trilijarde dolara dugova i kroz takozvano kvantitativno ublažavanje jednostavno stvoriti abnormalne količine novog novca-duga iz praznog zraka. To je nešto za što su sami rekli da nikada neće učiniti.
Sve monetarne institucije s novcem kojeg nemaju proširuju njihove programe za kupovinu dugova subjekata koji nisu bili u stanju vratiti stare dugove, i koji nikada više neće biti u stanju vratiti ni nove dugove. Središnje banke ne žele da ovi propali subjekti proglase bankrot, one žele da javnost nastavi i dalje plaćati svoje, i matematički nemoguće isplative dugove, ovaj put je to popraćeno pohlepnim zahtjevom za osnivanje "Svjetske Vlade".
Banke su, osobito tokom tekuće ekonomske krize, ne zaboravimo da se radi o nepojmljivim-astronomskim iznosima, stvorile, pomogle i podržale sve vrste prevara za koje nitko nije završio niti na sudu, a kamoli u zatvoru.

Koja je cijena koju treba platiti za oslobođenje od dužničkog ropstva i tiranije?

Najvažnije od svega je da je Zemlja tvoj slobodni planet na kojem možeš uživati.
Bez obzira na to što tvoji navodni vlasnici i gospodari - globalna elita mislili, ti si slobodni stanovnik slobodnog svijeta.
Ono što je doista važno pri tome je, imaj to na umu, da nitko od nas nije slobodan ako je samo jedan od nas u lancima.

 

 

Baviti se politikom je najlakša stvar na svijetu.
Odeš na mjesto gdje se okupilo stotinjak ljudi odjevenih u crveno, kažeš im da je crveno lijepo, da si za sve one koji vole crveno otvorio klub u koji ih sada pozivaš i častiš pićem. U roku od pola sata, 90 crvenih je ispunilo klub, njih deset fali jer su požurili kući pozvati prijatelje i rodbinu.
Istovremeno, ista se scena ponavlja i na plavom, i na zelenom, i na crnom trgu.
Uvijek sam se pitao tko to plaća?

Najlakša stvar na svijetu je okupiti dvadesetak tinejdžera na stranici neke Facebook grupe, ne navesti im imena niti im postaviti slike.
Dovoljno je napisati "Grupa za one koji vole vaginu", i skupina je oformljena, sutradan broji tisuće mladih i starih.
Oduvijek sam se pitao što imaš u glavi? Nije te stid? Svi mi, i muškarci i žene šetamo kožicu, ali u našoj kući sa spuštenim zavjesama.
Ako svima hoćeš nešto pokazati, zašto im ne pokažeš pravi problem, pravi motiv udruživanja? Koje koristi imaš od toga da svoje ime, možda i sliku s tvojim prijateljima postaviš u grupi idiota?

Najlakša stvar na svijetu je razbijati vaze. Uzmeš vazu i razbiješ je o zemlju, proklete vaze, tko ih je samo izmislio i s kojom namjerom? Proklete vaze, sve je prepuno vaza...

Najlakša stvar na svijetu je stvarati nered. Gurneš ruku u ladicu, zgrabiš ono što stigneš i sve porazbacaš naokolo. Nekoliko puta, ionako ništa nije tvoje. U ladicama u kojima je bilo nečeg tvojeg, to nisi prepoznao ili nisi bio u stanju shvatiti. Jedino što ti je na umu je stvoriti nered, možda kroz smijeh, ili s bijesom, uopće nije bitno.

Najlakša stvar na svijetu je imati svoj ego. Raditi u vlastitu korist, biti dio nečega bez trošenja novca, vremena i osjećaja. Putovati besplatno na tuđoj grbači.

Najlakša stvar na svijetu je ne biti član sustava alternativne valute Crom.
To je ionako samo obična web stranica koja objašnjava suludost monetarnog i financijskog sustava kojim se koristimo, nju mogu pročitati kad god poželim, zašto bih trebao preskočiti besplatno piće koje mi nudi nova crvena stranka? Evo, učinio sam dobro, upravo sam kliknuo mišem po dugmetu na ekranu računala i dao svoj glas za peticiju za smanjenje cijena parkiranja... Zašto da nešto od svog dragocjenog vremena trošim na tužnom i dosadnom forumu na kojem nema ni jedne jedine slike neke zgodne mačke u toplesu? Zašto da napišem post o trokutima u temi s naslovom "trokuti"? Dovraga, ja sam slobodan, pišem tamo gdje želim i ono što želim!
Ako mi se popnete na vrh one stvari, čuvajte se, mogu podići veliku prašinu i okrenuti sve protiv vas i sve protiv svih, a onda se smijati, pa da vidimo tko će spasiti situaciju. Baš me briga, imam samo 22 godine, za par godina ću biti tko zna gdje i raditi tko zna što sa tko zna kim.
Pričate mi o djeci, ja sam sin i moj otac mi ide na jetra, što me briga što se vi borite za vaše klince, ja želim jebati. Ja želim promijeniti svijet jer u novom svijetu ne želim raditi, koliko sam shvatio, promjena monetarnog sustava omogućava baš to, zar ne? Nisam baš dobro sve proučio, ali mislim da je upravo tako, ja mrzim raditi. Danas, od jutra do mraka, od ponedjeljka do subote radim za novac s kojime si mjesečno mogu priuštiti šest lizalica, tri jointa i jednu kurvu u kojoj ću utopiti svoje razočaranje. Na kraju krajeva, svoje sam učinio, dao sam glas za manje cijene parkiranja.
Član sam grupe od 5000 ljudi, a tko ste vi? Vi ste stari, sivi i dosadni. Imam 7000 prijatelja i pišem ono što mislim, njih 18 kažem da sam jak i da im se to sviđa.

Teško je posjetiti oca neke obitelji i objasniti mu zašto je rob.

Teško je otići u školu i sveučilišnom profesoru reći da stvara robove koji će proizvoditi druge robove.

Teško se ustati u 6 sati ujutro, promijeniti 3 prijevozna sredstva da bi stigao na posao, u međuvremenu ne spavati da bi nadoknadio izgubljeni san, već razmišljati o djelomičnoj obveznoj rezervi i kreditnom multiplikatoru, pronaći pravi način na koji ih razumljivo pokušati objasniti svima.

Teško je ne uložiti skoro cijelu plaću u zajednički fond da bi se osigurali uvjeti i materijal za kontaktiranje s članovima ovog kronično bolesnog društva u terminalnom stadiju.

Tvrdi dio je za kupnju automobila i izaberite / motika modelu karavan, ali ne zato što imate malu djecu, ali zato što može iskoristiti staviti željezne cijevi od objekta koji će služiti za stvaranje filma na otvorenom, na noć posvećen 'argument danak feudnom gospodaru.

Teško je gledati parove dlakavih i svježe obrijanih nogu kako mjesečare naokolo i međusobno se u izgubljenim gomilama sudaraju, bez veze trateći vrijeme umjesto da mrdnu barem malim prstom i pomognu.

Problem novca-duga je sada kristalno jasan. Opisan je na gotovo svakoj stranici ovog web sajta, dovoljno je pročitati barem jednu od njih i svatko može lako razumjeti bit i veličinu problema. Teško je shvatiti da ovaj tekst nije pisan za tebe koji ga upravo čitaš, već za ona slaba ljudska bića kojima je najlakše odustati od svega.

Najteža stvar na svijetu je besplatno se upisati u sustav alternativne valute Crom, jedna s drugom od 730 croma koje svakog prvog u mjesecu prima na svoj račun razmijeniti lak za nokte, ruž za usne ili nisko-kalorični slatkiš, jedan s drugim razmijeniti pivo, nogometnu loptu ili papagaj klješta. Svatko može palamuditi naokolo, to vam je poznato, zar ne?

 

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta locale      Objavi Vijest

Ako si registrirani korisnik, možeš objaviti svoje vijesti na webu koristeći ovaj servis.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Kategorije Vijesti

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Prijava

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Tko Je Online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 4844 
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu