Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home O Nama Naši Partneri
 Partneri Novog Sustava Za Procjenu I Razmjenu Vrijednosti
 

Zahvaljujući investiranju napora i resursa u fleksibilnost, radionica "Udruga Crom Alternativna Razmjena" funkcionira kao laboratorij za eksperimentiranje i testiranje dobrih ideja koje vrijedi distribuirati širom planete. Ovdje vjerujemo u timski rad, i suradnju između starosti, mladosti i različitih kultura.

Jedna od fatalnih grešaka za opstanak suvremene civilizacije je pogrešna percepcija stvarnih i financijskih vrijednosti. Naime, cijeli se opskrbni lanac umjesto na trgovanju i dostavi onoga što treba biti izmjereno, prvenstveno zasniva na trgovanju i dostavi samih mjera. Umjesto trgovanja i dostave metara zemlje, litara mlijeka, kilograma pšenice, dinara čokolade i kuna bombona - cvijeta trgovina eurima i dolarima. Kako u ovakvim uvjetima očekivati transformaciju besmislene ekonomije natjecanja u plodnu kooperativnu ekonomiju?

Doista je teško sve učiniti sam. Partnerstvo na koje pozivamo lokalne vlasti, tvrtke, udruge, pojedince i ostale u svrhu lakšeg postizanja zajedničkih ciljeva i pružanja pravog rješenja na pravom mjestu u pravo vrijeme - veoma je važno za uspjeh cijelog ovog projekta i daljnjeg razvoja novog sustava za procjenu i razmjenu vrijednosti u kojem ne samo što kao univerzalno sredstvo plaćanja cirkulira alternativna valuta neopterećena kamatonosnim dugom, već svako po vlastitom izboru može kao platno sredstvo izabrati ono sredstvo razmjene koje mu se čini najbolja vrsta novca.

Znatiželja je prva karakteristika onih s kojima želimo uspostaviti partnerske odnose. Iz očiju naših partnera blješte iskrenost i poštenje. Stimulativan radni ambijent čija su vrata uvijek otvorena inovacijama, mjesto je na kojem smo svi voljni učiti i uvijek dovoljno ponizni poslušati tuđa mišljenja.

Društvena mreža koju smo izgradili na ovim web stranicama, i poslovna zajednica koju razvijamo, integracija su u kojoj se iz susreta iskustva i kreativnosti rađaju novi projekti sposobni čovjeku osigurati sretniju i sigurniju budućnost.

Parnerstvo i kooperativni odnosi s poduzećima, organizacijama i svima onima što gaje simpatije prema sličnim filozofijama i revolucionarnim pristupima, naš su recept za prevladavanje kriznih razdoblja i realizaciju uspjeha.


Minimalni Rekviziti Za Partnere Novog Sustava Za Procjenu I Razmjenu Vrijednosti:

- partner je član Sustava Alternativne Valute Crom,

- partner je postavio barem jedan permanentni oglas na Crom Tržnici,

- partner je na svojim web stranicama objavio članak (uključujući i link) o ovom projektu.S naše strane, mi ćemo pak pokušati recipročno udovoljiti vašim potrebama koliko god je to moguće.

Ako želite postati naš partner, slobodno nam se obratite s vašim prijedlozima o suradnji i partnerstvu.

Ponosni smo predstaviti sljedeću listu naših partnera:

  

.

 Money is everything what two sides can agree to use as a medium of exchange. Novac je sve ono što dvije strane pristaju upotrebljavati kao sredstvo razmjene. Il denaro è tutto ciò che due parti accettano usare come mezzo di scambio.      Zadnje Vijesti

linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu