Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Sistem Info Crom Broker
 Alternativni Novčani Sustav - Postani Crom Broker
 

Svaki oblik novca predstavlja samo običnu beskorisnu znamenku ako nema onih koji se njime prihvaćaju koristiti. U tom smislu, bez obzira na to da li crom kao etičko sredstvo razmjene funkcionira u obliku elektronskog novca ili papirnatih novčanica, postoji neophodna potreba za umrežavanjem i širenjem poslovne suradnje te omasovljenjem i promocijom Sustava Alternativne Valute Crom. Činjenica da je crom etičko platno sredstvo izvan dosega i utjecaja moćnih financijskih i političkih sila, sama po sebi nije dovoljna za popularizaciju ovog alternativnog sustava za procjenu i razmjenu vrijednosti.

Postižući veći osjećaj zajedništva sudjelovanjem u održivim lokalnim poslovnim prometima - kratko i jasno - oni koji se koriste Crom Alternativnom Valutom moraju biti zadovoljni i njenom funkcionalnošću, i dovoljnim brojem načina na koje se ovaj etički novac može potrošiti.

Širenje upotrebe ove etički korektne alternativne valute i dijeljenje znanja i informacija unutar zajednice, podstiče diferencijaciju i formiranje kako individualnog, tako i identiteta cijele zajednice.

Teško je povjerovati da bi novi - pošteni i održivi monetarni sustav, mogao opstati, dugoročno se razvijati i promovirati oslanjajući se samo na volontiranje marljivih entuzijasta koji svijet pozivaju na uspostavljanje zdrave i ekološki uravnotežene ekonomije. Naime volontiranje ima kratki vijek trajanja, a osim toga, nije li osnovna svrha volontiranja stvoriti uvjete u kojima će izumrijeti potreba za volontiranjem?

Između ostalog, u procesu što većeg približavanja projekta svom punom potencijalu, i u svrhu brže reakcije i bolje prilagodbe varijabilnim tržišnim zahtjevima, uloga brokera je progresivna realizacija umrežavanja čime doprinosi dosezanju raznolike publike i maksimalizaciji protoka i razmjena ne samo vrijednosti, već i resursa i informacija.

Novčana struktura u kojoj Crom Broker djeluje, spoj je fundamentalnih karakteristika kao što su inovacija, dugotrajnost, učinkovitost, kvaliteta i fleksibilnost; a pozitivnim mentalnim pristupom je orijentirana prema uzdizanju čovjeka razvojem znanja i vještina i u najekstremnijim uvjetima. Crom Alternativna valuta koju kao vrijednost Crom Broker predlaže svim društvenim i poslovnim segmentima, nije samo najobičniji gotovi proizvod, ona je puno više od toga - u svijetu u kojem je sve postalo samo potrošna roba, ona je transformacija biznisa u drugačiji životni stil - mens sana in corpore sano - u kojem svako može sudjelovati.

Ponuda "Postani Crom Broker" kao način promocije i olakšavanja cirkulacije etičke valute crom, predstavlja častan posao plaćenih promotera na širenju društvene mreže ljudi, tvrtki i organizacija željnih tranzicije iz natjecateljske ekonomije bazirane na fiktivnom novcu i financijskim špekulacijama - u kooperativnu ekonomiju baziranu na stvarnim vrijednostima.

Crom Broker pomaže kad u lokalnim zajednicama postoje problemi tehničke prirode s unošenjem evidencije Tranzicijskih Čekova - papirnatog platnog sredstva - u Sustav Alternativne Valute Crom. Crom Broker djeluje na direktnom povezivanju potrošača sa seljacima, zanatlijama i proizvođačima. Drugim riječima, Crom Broker je plaćen za svoj rad kroz kojeg u sklopu pružanja podrške novom sustavu za procjenu i razmjenu vrijednosti, doprinosi općem unaprjeđenju životnih uvjeta.

Član platnog sustava registracijskog tipa "Broker" može registrirati nove sudionike. Za svoj rad prima naknadu u vidu provizije od 5% na financijskim aktivnostima ("Crom transakcija" i "Crom mobilna transakcija") između njegovih i ostalih članova sustava. Brokerska provizija se obračunava kao ekstra dodatak izvornom platnom iznosu. Brokersko posredništvo po svakom članu traje 5 mjeseci od dana njegove registracije. Tijekom ovog razdoblja, broker će uvijek pomagati svom članu u pogledu praktičnih i tehničkih pitanja vezanih uz funkcionalnost Sustava Alternativne Valute Crom.

Neverificirani sudionik ne može postati broker. Broker dobro govori engleski jezik. Najkasnije u roku od 10 dana nakon što je postao broker, taj član ujedno postaje i voditelj Lokalne Grupe Crom Alternativna Valuta koju u suradnji s Administracijom sustava osniva na forumu ove udruge. U svom prvom postu, broker se obavezno predstavlja kratkim uvodom i osobnom slikom. Broker redovno osvježava informacije na forumu i objavljuje aktualni sadržaj vezan za svoju grupu. Broker također radi na omasovljenju svoje lokalne grupe. Naravno, slobodna kreativnost je glavni sastojak prehrane zdrave zajednice.

Obrazac zahtjeva "Postani Crom Broker" može se pronaći unutar Sustava Alternativne Valute Crom, u glavnom izborniku s lijeve strane pod "Personal / Documents".

  

.

 Money is everything what two sides can agree to use as a medium of exchange. Novac je sve ono što dvije strane pristaju upotrebljavati kao sredstvo razmjene. Il denaro è tutto ciò che due parti accettano usare come mezzo di scambio.      Zadnje Vijesti

linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu